Quantcast
Channel: צוות אקטיב טרייל –מערכת דיוור אלקטרוני (ניוזלטר) –אקטיב טרייל
Viewing all 24 articles
Browse latest View live

איך למצוא את הצבע המושלם לניוזלטר שלכם

$
0
0

עיצוב ניוזלטר זו משימה כיפית אך עלולה להיות מפרכת, בעיקר במקרים בהם אתם מוצאים את עצמכם מתחבטים בדילמות עיצוביות כמו בחירת פונט או צבע לקמפיין.

הוסיפו צבע לדיוור

קרה לכם שתוך כדי בניית הקמפיין נתקלתם בצבע שיכול להיות מושלם לכפתור הפעולה שלכם? קרה שראיתם כותרת בצבע שמשך את עיניכם ורציתם גם? ראיתם צבע שמתאים בול לעיצוב הניוזלטר שלכם ואין לכם מושג איך למצוא אותו ובטח שלא להטמיע אותו במערכת הדיוור שלכם?

מצאנו לכם פתרון

בין התוספים הרבים לדפדפן גוגל כרום מתחבא תוסף מעולה ונוח לתפעול למעצבי ניוזלטרים, שנקרא Eye dropper.

הרי לכם מדריך קצר להתקנת התוסף והשימוש בו:

1. היכנסו לגוגל וכתבו בשורת החיפוש Eye dropper.

eye droper download

2. לחצו על התוצאה הראשונה בחיפוש > התקינו את התוסף.

eye droper

3. לאחר ההתקנה תוכלו לראותו בצד ימין/שמאל למעלה, תלוי בשפת הדפדפן שלכם.

4. לחיצה על האייקון תפתח חלון קטן ובו שתי אופציות:

• לחצו על pick color from web.

welcome to eye droper

• בחרו את הצבע הרצוי על ידי לחיצה עליו.

• לאחר מכן חזרו לאייקון ולחצו על color picker.

מספר הצבע

כעת תראו את מספר הצבע והעתיקו אותו אל המיקום הרצוי אצלינו במערכת.

התאמת צבע לטקסט

העתקת מספר הצבע

*** שימו לב: קיימים שני מקומות שונים בהם אתם מעתיקים את המספר, עם # ובלי #.

הטיפ נכתב על ידי אלמוג גלעד מצוות התמיכה של אקטיב טרייל

 

לטיפים מועילים נוספים כנסו לבלוג של אקטיב טרייל ותתעדכנו באופן שוטף.

The post איך למצוא את הצבע המושלם לניוזלטר שלכם appeared first on מערכת דיוור אלקטרוני (ניוזלטר) - אקטיב טרייל.


תנו לנתונים לעזור לכם: כל מה שצריך לדעת על הדוחות שמחכים לכם במערכת אקטיב טרייל

$
0
0

היום בשוק יש יותר ויותר מערכות מדדים של נתונים ומידע אנליטי על פעולות שיווק, המאפשרות לכם לקבל מידע עדכני על המאמצים שלכם וכך לשפר אותם.

אקטיב טרייל מספקת לכם מידע חשוב על הדיוורים שלכם, ממנו אתם יכולים להסיק מסקנות חשובות, כמו: איזה ניוזלטר עובד לכם יותר טוב ואיזה פחות, מהי המגמה אצל הנמענים שלכם וכמה מהם מעוניינים בתכנים שאתם שולחים להם, מרמת כלל הנמענים ועד רמת הנמען הפרטי.

reports

כדי שאתם תוכלו להפיק את המיטב מהנתונים שאנחנו מפיקים לכם, ריכזנו פה את כל הדו”חות שניתן להפיק על קמפיינים של דיוור וסמס שאתם שולחים ממערכת אקטיב טרייל.

לא תוכלו להגיד יותר לא ידעתי, מעתה כל המידע שזמין לכם, לפניכם אחת ולתמיד:

אל הדוחות נכנסים משורת המשימות באפליקציה.

דוחות

דוח מנהלים

הדוח הראשון המופיע לכם הוא דו”ח מנהלים. מדובר בדוח גדול וצבעוני שמביא לכם סקירה ויזואלית של כל הנתונים של הניוזלטרים ששלחתם ב-12 החודשים האחרונים.

מה אפשר ללמוד ממנו?

הדוח מציג את הנתונים בדיאגרמת עמודות, אך גם כולל מספרים מדויקים המוצגים אם עומדים עם העכבר על עמודה מסוימת. בדוח תוכלו למצוא את הנתונים הבאים:

נשלחו- כמה מיילים נשלחו כל חודש, כאשר ישנה הבחנה בין קמפיינים לבין הודעות תפעוליות (מיילים תפעוליים של הודעות לנמענים על עניינים טכניים כגון הרשמה/הסרה מרשימת התפוצה)

אחוז שגיאות- כמה שגיאות נשלחו במיילים ששלחתם

אחוז פתיחות- מה היו אחוזי פתיחות האימיילים שלכם לפי חודשים.

אחוז הקלקות ו-CTO- כמה הקליקו על הקמפיינים שלכם וכמה הקליקו באחוזים מתוך הקמפיינים שנשלחו.

אחוזי הסרות ותלונות- כמה הסירו עצמם או התלוננו.

דוח מנהלים

למה זה טוב?

הנתונים פה מאפשרים לכם לראות את התמונה הכוללת, בגלל זה הם נקראים “דוח מנהלים”. אפשר להבחין במגמות של עלייה/ ירידה בפופולריות של הדיוורים שלכם בהתבסס על אחוזי הפתיחות, ההקלקות, התלונות וההסרות של הנמענים שלכם ומכך ניתן להסיק בהתאם על הקמפיינים שלכם ועל האסטרטגיה השיווקית שלכם.

בגרף למטה, יש לכם אפשרות לראות את כמות הנמענים הפעילים והלא פעילים בכל חודש ואתם יכולים לייצא נתונים אלה בקובץ אקסל. אם אתם רוצים לראות מגמות לאורך תקופות יותר קצרות אתם יכולים ללחוץ על התיבה מצד שמאל ולשנות את הנתונים המוצגים לנתונים מהשבוע האחרון, מהחודש האחרון, משלושה חודשים אחרונים וכו’.

דוחות השוואתיים

מה אפשר ללמוד?

ברובריקה זו אתם יכולים לראות לגבי כל קמפיין את סוג הקמפיין, מתי הוא נשלח כולל שעה מדויקת, וכמה דיוורים נשלחו במסגרתו ולהשוות בין הקמפיינים הללו. תוכלו להשוות בין שניים או יותר קמפיינים שיצרתם ולראות איזה מהם הצליח יותר, מבחינת כל המדדים הרלוונטיים להצלחת קמפיין.

דוחות השוואתיים

למה זה טוב?

כך תוכלו להשוות בין פרמטרים מסוימים שעשיתם שונה בין שני הקמפיינים ולהבין איזה מהם עובד יותר טוב ובהתאם- להשתפר לעתיד.

הודעות תפעוליות

מה אפשר ללמוד מזה?

תוכלו לראות פה עבור כל יום, כמה הודעות תפעוליות נשלחו, כמה פתחו אותם, כמה הקליקו עליה, כמה שגיאות ותלונות היו על הודעות אלה וכמה הסרות.

הודעות תפעוליות

למה זה טוב?

דוח זה מאפשר לכם לעקוב אחר התנועה שלכם באמצעות ההודעות התפעוליות ולבדוק את ההצלחה שלהם.

הודעות אלו הן בדרך כלל הודעות שנשלחו דרך ה-API  או מאוטורספונדרים של תודה על ההרשמה/ הוסרת מרשימת התפוצה וכו.

דוח נמענים

מה אפשר ללמוד?

בדוח זה אפשר להכניס דוא”ל של נמען, ללחוץ על ‘חפש’ ולבדוק כמה מיילים נשלחו לו בחודש/שבוע שעבר, כמה מיילים אותו נמען או נמענת פתחו, על כמה הקליקו והאם נשלחו להם שגיאות.

מעקב משתמש

למה זה טוב?

מאפשר לבדוק נתונים של נמען ספציפי באופן פרטני.

דוח הודעות SMS

מה אפשר ללמוד?

בדוח הודעות SMS ניתן למצוא את תאריך שליחת ה-SMS, כמה הודעות נשלחו סך הכל, כמה הקלקות סך הכל בהודעות שנשלחו, כמה הקליקו (פר יוזר), כמה נכשלו (בגלל מספרים לא נכונים או כדומה), כמה קרדיטים מומשו בשליחה זו וכמה הסירו עצמם בעקבות SMS  זה מרשימת התפוצה שלכם.

דוח הודעות SMS

למה זה טוב?

דוח זה מאפשר לכם לראות בפירוט נתונים חשובים לגבי הודעות הSMS שאתם שולחים. כך תוכלו לראות אם הייתה לכם תקלה כלשהי, אם ההודעה הייתה מוצלחת וקיבלה הרבה הקלקות, או לחילופין אם היא לא הייתה מוצלחת וקיבלה הרבה הסרות.

בהודעות ה-SMS מה שחשוב זה , הפתעה- הטקסט! ההודעות חייבות להיות מדויקות ועם קופי טוב, כך שברוב המקרים, אם התוצאות לא מוצלחות, זה מה שכדאי לכם לשפר. בנוסף, הקפידו על לינקים קצרים בהודעות טקסט. שימו לב שיש לכם כאן דרך לראות כמה הקליקו על ההודעות שלכם, מה שמאד מועיל למדידת ההצלחה שלכם. אם היו לכם הרבה הקלקות אבל מעט מכירות, תוכלו להבין שהבעיה הייתה באתר או במוצר ולא בהודעת ה-SMS השיווקית ולהפך.

דוחות אוטומטיים

מה אפשר ללמוד?

הדוחות האוטומטיים מאפשרים לכם לקבל את הנתונים בזמן אמת, כל כמה זמן שאתם רוצים. כך תוכלו להתעדכן מבלי להיכנס לאפליקציה, שכן הדוחות נשלחים ישירות לתיבת האימייל שלכם.

דוחות אוטומטיים

למה זה טוב?

אם אתם רגילים לשלוח קמפיין ולעולם לא להסתכל יותר אחורה, הדוחות האלה יזכירו לכם שהקמפיין לא נגמר ברגע שאתם שולחים אותו.

הדוחות האוטומטים שולחים לכם את כל הנתונים שאתם צריכים לדעת על הקמפיינים האחרונים שלכם, קודם כל יומיים לאחר שליחת הקמפיין כשהנתונים כבר פחות או יותר מיושבים ולאחר מכן פעם בכמה זמן. באיזה יום שתבחרו, אחת לכמה זמן שתרצו, תקבלו סיכום אוטומטי של כל הדוחות האחרונים.

חשוב להישאר מעודכנים ולהסיק מסקנות לגבי הקמפיינים שלכם. הדוחות האוטומטים יעזרו לכם לעשות זאת.

דוחות ויזואליים על אוטומציות

תוכלו גם לקבל דוחות על האוטומציות שאתם יוצרים ומפעילים. במסגרת האוטומציות הדוחות מתעדכנים כל הזמן והם זמינים לכם באופן ויזואלי.

כך זה נראה:

דוח אוטומציות

הדוחות הם על כל שלב ושלב. למעלה תוכלו לראות בשורה דוח כללי הכולל את כל השלבים באוטומציה הספציפית שלכם; כמה התחילו את האוטומציה, כמה קיבלו מייל, כמה פתחו, כמה לחצו, כמה קיבלו SMS וכמה סיימו אוטומציה. שהייה עם העכבר על כל ריבוע תאפשר לכם לראות נתונים על כל שלב בנפרד ועל כל קמפיין בנפרד במסגרת האוטומציה.

הצורה הויזואלית של הדוח מאפשרת לכם לקבל את הנתונים החשובים באופן מיידי ובולט. אל תשכחו לחזור ולהתעדכן, כי בניגוד לדוחות האחרים, שאחרי כמה ימים פחות או יותר נשארים סטטיים, דוחות האוטומציה מתעדכנים כל הזמן כאשר נמענים חדשים נכנסים למסלול האוטומציה שלכם.

בניגוד לקמפיינים רגילים, במסגרת האוטומציה, תוכלו לעשות שינויים בו במקום לגבי קמפיין מסוים שאחוזי הפתיחה שלו או ההקלקה שלו לא משביעים רצון עבורכם, ולשפר את אותו הקמפיין באוטומציה עבור הנמענים הבאים שיקבלו אותו.

זהו, עכשיו הידע בידיים שלכם וידע זה כוח, אז תשתמשו בו כמו שצריך.

רוצים לקבל עוד ידע? הנה 15 טעויות נפוצות של מדוורים אלקטרונים שכדאי לכם להימנע מהם.

התחלתם כבר להשתמש במערכת האוטומציות שלנו? קראו על המיילים האוטומטיים שיעשו בשבילכם את העבודה .

 

The post תנו לנתונים לעזור לכם: כל מה שצריך לדעת על הדוחות שמחכים לכם במערכת אקטיב טרייל appeared first on מערכת דיוור אלקטרוני (ניוזלטר) - אקטיב טרייל.

צוות אקטיב טרייל משתף: אלו הן הטעויות הנפוצות שעושים המדוורים והדרכים לתקנן

$
0
0

יצאנו למשימת שטח ושאלנו את הצוות המקצועי שלנו בתחומי הפיתוח, התמיכה, השיווק והמכירות מהן לדעתו הטעויות הנפוצות ביותר שעושים מדוורים וכיצד ניתן להימנע מהן. התשובות יפתיעו אתכם!

common mistakes in newsletters

 

גדי סוסה, ראש צוות פיתוח

“הרבה לקוחות שולחים קמפיין דיוור לארגון מסוים, כלומר לכל הנמענים יש תיבת מייל של אותו ארגון, לדוגמה activetrail@activetrail.net. בעת השליחה, כשהם מזינים בשורת ה’מאת’ את המייל שלהם (גם כן מאותו ארגון), זה יוצר בעיות, משום שספקית הדואר מזהה מייל שמגיע מגורם חיצוני, במקום ממנה, אז היא חושבת שמדובר במתחזה ומעבירה אותו ישירות לתיבת הספאם. המיילים שלכם לא מגיעים ואתם פוגמים בעבירות שלכם”.

המלצתך?

“אני מציע להזין בשורת ה’מאת’ מייל חיצוני, של ספקית דואר אחרת”.

שינוי שם השולח במייל

רון רבינוביץ’, מנהל מחלקת שיווק

“מדוורים רבים סומכים על שיקול דעתם ושולחים את הקמפיינים איך שהם רואים לנכון. הם לא מנצלים את האפשרויות הרבות שיש למערכת להציע, כמו AB Testing”.

המלצתך?

“שלחו שני קמפיינים שונים, עם שינויים כדוגמת נוסח שונה לשורת הנושא או לכותרת, כפתורי קריאה לפעולה בצבע שונה, הוספת אייקון לשורת הנושא או פרסונליזציה ונתחו את התוצאות שלהם. יצירת קמפיין AB Testing במערכת של אקטיב טרייל מאפשרת שליחה לאחוז מסוים מהנמענים ובחירת המנצח, או ידנית, או לפי קריטריונים לבחירתכם כמו אחוז פתיחות, אחוז הקלקות או CTO. תשתמשו בזה”.

 

 

 

ארז חורב, צוות תמיכה טכנית

“הטעות הגדולה ביותר לדעתי שעושים מדוורים היא לא לבצע שליחת ניסיון על הקמפיינים שלהם. לדוגמה, הספקיות העיקריות אליהן מגיעים המיילים הן ג’ימייל ואאוטלוק, ובבדיקה אתם יכולים לגלות שהקמפיין שלכם נראה שונה לחלוטין בכל אחת מהן, ובטח מאיך שזה נראה במסך התצוגה המוקדמת במערכת אקטיב טרייל”.

המלצתך?

“אני ממליץ למדוורים לפתוח חשבונות בכל אחת מהספקיות ולבצע שליחת ניסיון לכולם, כך יכסו שטח נרחב יותר של מציאת טעויות או בעיות בנראות הקמפיין”.

שליחת ניסיון

אורי פינטל, מפתח

“מדוורים רבים בונים קמפיין html במקום להשתמש ב-builder של אקטיב טרייל. המערכת כמובן תומכת באפשרות הזו, אך הם שוכחים את העובדה שהמערכת שלנו רספונסיבית וכשהם בונים קמפיין בעורך של אקטיב טרייל, הם יכולים להיות בטוחים שהמקפיין ייראה טוב בכל מסך (סלולרי, טאבלט, נייח). לעומת זאת, בבניית קמפיין html, עליהם לבצע את כל הבדיקות לבד, מה שהם נוטים לשכוח וכך הקמפיין עלול להיראות מוזר במכשירי סמסונג לדוגמה”.

המלצתך?

“לא סתם פיתחנו מערכת חכמה ורספונסיבית, שמאפשרת כלים נוחים לעיצוב – תשתמשו בה. כך אתם יכולים לחסוך את הכסף של המעצב ולבנות קמפיינים מעוצבים לבד, וגם להיות בטוחים שהקמפיין שלכם ייראה נהדר בכל פלטפורמה (רק אל תשכחו לעשות בדיקות בספקיות הדואר השונות)”.

טל חונוביץ’, מנהלת קהילות ושיתופי פעולה

“לאחרונה קיבלתי דיוור שבו פנו אלי בלשון זכר (ואני בחורה). לדוגמה: ‘אל תפספס את הטבת החג שלנו’ או ‘פתח חשבון וקבל הטבה מיוחדת’. שימוש בלשון זכר או נקבה בשורת הנושא הוא דבר נפוץ בעולם הדיוור, ואולי שווה להקדיש לו מעט מחשבה”.

המלצתך?

“מומלץ לחשוב על שורת נושא כללית שמתאימה לשני המינים, כך הנמען יחוש שהמסר אכן מיועד ומותאם לו. נסו להשתמש במילים כמו ‘שלך’ או ‘אותך’ שהן יותר אוניברסליות, או פשוט לפנות לנמענים שלכם בלשון רבים”.

שורת נושא

אלמוג גלעד, צוות תמיכה טכנית

“לקוחות רבים רוצים לקצר תהליכים ולכן מעתיקים את התוכן שלהם ישירות מקובץ אקסל או מקובץ וורד. לרוב, זה ייראה לא טוב בספקיות דואר כמו אאוטלוק וג’ימייל”.

המלצתך?

“אני ממליץ להשתמש באפשרות ה’הדבקה מוורד’ שקיימת בעורך הקמפיינים באקטיב טרייל. שימוש בכפתור הזה מוריד את מאפייני העיצוב של וורד, שלא נתמכים על ידי שרתי המייל השונים”.

טבלה באאוטלוק

טלי אלבז, מנהלת תוכן

“אנו כישראלים אוהבים לחגוג וכמעט כל דבר – מחגים ועד לגשם סוער – הוא סיבה לקמפיין מיוחד. ישנם מדוורים שלא מנצלים את האירועים המיוחדים הללו כדי לחרוג מהנורמה, ונשארים עם הדיוורים הרגילים שלהם, בנוסח הרגיל, עם שורת הנושא שהם תמיד כותבים ועם אותו עיצוב”.

המלצתך?

“אני ממליצה לבנות לוח שנה עם כל האירועים המיוחדים שיש לנו כמו חגים, היום הראשון של הקיץ, יום האהבה וכדומה, ולשלב אותם בקמפיינים. זה יכול להיות ברמיזה נחמדה כמו שילוב של לב (♥) בשורת הנושא בט”ו באב, או רפרנט לאותו נושא בגוף הניוזלטר. סוהו לדוגמה יצרו דיוור מיוחד לרגל הבחירות לכנסת בישראל עם הכותרת ‘אתם בוחרים'”.

דיוור לפי אירועים מיוחדים

לטיפים נוספים היכנסו לבלוג אקטיב טרייל

The post צוות אקטיב טרייל משתף: אלו הן הטעויות הנפוצות שעושים המדוורים והדרכים לתקנן appeared first on מערכת דיוור אלקטרוני (ניוזלטר) - אקטיב טרייל.

עדכוני גרסה אוגוסט 2016

$
0
0

כמו תמיד, לאקטיב טרייל יש כמה הפתעות מרגשות עבורכם שתשמחו לשמוע עליהם ושהולכים לשדרג את מערך השיווק שלכם עוד מדרגה אחת קדימה.

stairs

החידושים שאנחנו רוצים לעדכן אתכם לגביהם החודש הם: אינטגרציה עם מודעות לידים בפייסבוק, פיצ’ר חדש במערכת הסקרים שלנו- שאלת NPS, דוחות ויזואליים במערכת האוטומציות שלנו ועוד.

קבלו אותם, עדכוני מערכת אקטיב טרייל אוגוסט 2016:

אינטגרציה אוטומטית עם מודעות לידים בפייסבוק

האינטגרציה החדשה ביותר שלנו מאפשרת לכם להתחבר למודעות הלידים בפייסבוק ולשאוב משם את רשימות אנשי הקשר באופן אוטומטי!

כך, כל ליד חדש שלכם שאספתם דרך טפסי ההרשמה (מודעות הלידים) בפייסבוק, הופך לנמען שלכם במערכת אקטיב טרייל. האינטגרציה מאפשרת לכם לשלוח באופן מיידי אימיילים לנרשמים חדשים (דרך הפיצ’ר מייל בהוספה) ואפילו לערוך אוטומציות מיוחדות לנרשמים דרך הפייסבוק.

ההפעלה של הפיצ’ר החדש היא הכי פשוטה שיש:

1. כנסו להגדרות החשבון באקטיב טרייל , שם תופיע לכם לשונית חדשה בשם “מודעות לידים בפייסבוק”.

לאחר לחיצה על הלשונית, תגיעו אל המסך הבא:

הגדרות

2. לחיצה על הכפתור “Log In” תפתח לכם מסך התחברות לחשבון הפייסבוק שלכם:

התחבר

לחצו   על Okay  והעמודים שאתם מנהלים בפייסבוק (הפרופיל הציבורי בלבד) יופיעו לכם כעת בחשבון אקטיב טרייל.

2. לאחר מכן, תוכלו לראות את כל העמודים שאתם מנהלים בלשונית זו. על מנת לסנכרן את הלידים, לחצו על הכפתור “סנכרן”:

סנכרן

עמודי הפייסבוק שסנכרנתם יופיעו לכם בכתום ואלו שלא סנכרנתם, עם כפתור ירוק:

לא סונכרן

בכפתור מצד שמאל מופיעים לכם ה-“מאפיינים”.

לחיצה על כפתור המאפיינים תאפשר לכם לבחור לאיזו קבוצה לשייך את הנמענים שלכם המגיעים אליכם דרך מודעות הלידים של פייסבוק:

הוסף את הנמען לקבוצות הבאות

שימו לב שאפשר להעביר את הנמענים שלכם ממודעות הלידים לכל קבוצה שאתם רוצים או להקים קבוצה מיוחדת שתיקרא “Facebook Leads” ולהעביר אליה את כל הלידים שלכם שהגיעו דרך פייסבוק. בחרו באפשרות הנוחה יותר עבורכם.

כעת תוכלו לעשות איזה שימוש שתרצו בלידים האלו במערכת אקטיב טרייל, כגון לערוך קמפיין מיוחד עבורם “קמפיין בהוספה” להכניס אותם לאוטומציה ייעודית עבורם או פשוט להוסיף אותם לקבוצות הרגילות שלכם.

האינטגרציה פשוטה ונוחה. פעם אחת של סנכרון ואנשי הקשר ממשיכים להסתנכרן מהפייסבוק באופן אוטומטי!

האם תמליץ עלינו לחברה? שאלה חדשה במערכת הסקרים שלנו

Net Promoter Score -NPS

שאלת השאלות של כל עסק, זו שמודדת באמת כמה קבלת הלקוחות שלכם אוהבים אתכם ומרוצים מהשימוש בכם היא שאלת ה-NPS, שאלת ההמלצה לחבר.

NPS

השאלה היא שאלה בעלת ניסוח קבוע ופרמטרים קבועים מראש אשר לפיהם מחושב הציון שלכם המתקבל מתשובות העונים על הסקר, הנעות על סולם בין 1-10.

השאלה היא- מה הסבירות שתמליץ עלינו לחבר?

שאלת הסקר

אחוז התשובות השמחות (סיכוי של 9-10 של המלצה לחבר) פחות אחוז התשובות העצובות (בין 0-6) יהיה שווה לתוצאת ה-NPS שלכם.

מאחלים לכם רק תשובות שמחות!

עדכונים במערכת האוטומציות החדשה שלנו:

1. דוחות ויזואליים

במערכת האוטומציות הויזואלית שלנו אתם יכולים לצפות בדוחות מעודכנים באופן מיידי וויזואלי!

כניסה לדוח האוטומציה תציג לכם את הנתונים על כל הנמענים שלכם שהתחילו את האוטומציה, שקיבלו מייל, שפתחו מייל, שלחצו על מייל, שקיבלו SMS ושסיימו אוטומציה.

עמידה על כל שלב באוטומציה תציג לכם כמה עברו בשלב זה, כמה פתחו את המייל, ועוד, בהתאם לפעולה של שלב זה:

במסגרת האוטומציה, תוכלו לעשות שינויים בו במקום לגבי קמפיין מסוים שאחוזי הפתיחה שלו או ההקלקה שלו לא משביעים רצון עבורכם, ולשפר את אותו הקמפיין באוטומציה עבור הנמענים הבאים שיקבלו אותו

דוח אוטומציות

2. טריגרים חדשים- התחלת אוטומציה לפי תאריך ולפי ייבוא ידני של נמענים

הוספנו טריגרים במערכת האוטומציה שלנו שמאפשרים לכם להתחיל אוטומציות חדשות!

טריגר התאריך – מאפשר לכם ליצור אוטומציה לפי תאריך קבוע מסוים, שיכול להיות יום חג, מבצע שאתם עורכים בתאריכים מסוימים, יום של הופעה/ משחק כדורגל/ אירוע ועוד, כיד הדמיון הטובה.

טריגר הוספה ידנית- מאפשר לכם לקבוע כטריגר הוספה ידנית של נמענים לקבוצה מסוימת,  כמו למשל ייבוא נמענים מקובץ אקסל.

3. שליחת ניסיון של האוטומציה

שליחת ניסיון של האוטומציה מאפשרת לכם בהזנת כתובת אימייל ומספר טלפון להריץ בדיקה של האוטומציה. לחיצה על שליחת הניסיון תשלח לכתובת האימייל ומספר הטלפון שתזינו את האוטומציה, שלב אחרי שלב תוך כמה דקות. כך תוכלו לוודא שהאוטומציה שלכם עובדת בדיוק כמו שתכננתם.

לחצו על כפתור “שלח בדיקה” המופיע מצד שמאל למעלה והזינו את הפרטים בחלון שייפתח לכם:

שלח פרטי בדיקה

4. עדכון נמענים דרך Webhooks

פעולת “עדכן נמען” במערכת האוטומציות שלנו מאפשרת לכם לשלוח עדכון על נמענים למערכות CRM  שונות שלכם באמצעות ה-Webhooks אם חשקה בכך נפשכם.

עדכונים נוספים:

Predictive Delivery– הפיצ’ר שייקבע לכם מתי לשלוח את הניוזלטר בזמן האופטימלי לכל אחד ואחד הנמענים שלכם עכשיו עומד לרשותכם. הפיצ’ר הוא פרי פיתוח מקורי של אקטיב טרייל שיפתור לכם את הסוגיה הנצחית “מתי הכי טוב לשלוח ניוזלטר?”.

Google Fonts הוספנו פונטים חדשים בטפסי ההרשמה ובדפי נחיתה:

SackersGothicStd-Heavy, SackersGothicStd-Medium, AvenirLTStd-Book, Open Sans, Alef Hebrew, noto sans Hebrew, Roboto, Tinos, Arimo, Cousine

פונטים חדשים

ועדכון אחרון חביב- הפלטפורמה שלנו זמינה גם בספרדית! viva la españa!

לקבלת העדכונים היישר לתיבת הדוא”ל שלכם הירשמו למטה לרשימת התפוצה שלנו.

קראו עוד על הפיצ’רים שלנו.

The post עדכוני גרסה אוגוסט 2016 appeared first on מערכת דיוור אלקטרוני (ניוזלטר) - אקטיב טרייל.

Viewing all 24 articles
Browse latest View live